Apex Biotech Ltd

Produkter & Service

Knowledge
Hjem > Viden > Indhold

Vitex kyske bær ekstrakt-Balance dine hormoner naturligt

Source:organicauthority | Updated: Jul 26, 2016

Chasteberry er en urt, der er også kendt som Kyskhedstræ-slægten agnus-castus. Anlægget er en løvfældende busk, der er hjemmehørende i Middelhavsområdet, europæiske og centralasiatiske lande. Kyskhedstræ-slægten har slank blade og mørk lilla bær, der har en lang historisk og medicinske brug i gamle græske og romerske gange. Munke indtages almindeligvis denne urt i middelalderen til at suppress seksuel lyst, hvilket førte til oprettelsen af sin mere almindelige navn--chasteberry eller kysk tree. Konsultere din sundhedspleje udbyder inden du bruger chasteberry for fibromer. Chasteberry menes at arbejde ved at afskaffe udgivelsen af prolaktin fra hypofysen. Forhøjede prolaktinniveauet kan også forårsage en uregelmæssig menstruationscyklus eller endda manglende perioder.

Chasteberry Extract er en ekstrakt lavet fra de blå og violet bær, kyske bær træ (Vitex Agnus-Castus). Dette produkt giver mange sundhedsmæssige fordele til kosttilskud, primært, reparere hormonelle ubalancer i kvinder. Chasteberry ekstrakt adskiller sig fra lignende stoffer, fordi det påvirker kroppen indirekte og er ikke et hormon.


Chasteberry ekstrakt kan bidrage til at justere humen menstruationscyklus

Herbalists mener chasteberry er en naturlig kilde af progesteron. Det hjælper normalisere forholdet mellem progesteron til østrogen, og efterfølgende giver lindring fra de månedlige symptomer forbundet med Præmenstruelt syndrom herunder, oppustethed, kramper, acne, brystspænding, og humørsvingninger. Utilstrækkelig progesteron niveauer med kvinder kan forårsage mange forskellige typer af menstruations problemer, som omfatter uregelmæssig menstruationscyklus, luteale fase defekter og forhøjede niveauer af prolaktin-hypofyse-hormon, og chasteberry har længe været brugt til at behandle disse spørgsmål. Chasteberry kan være en god måde at skabe balance mellem din hormoner naturligt, i stedet for at dreje til syntetiske former for hormoner. Det er især nyttigt for kvinder, der kommer ud af p-piller, da dette er en almindelig årsag til uregelmæssige perioder. Chasteberry kan være lige hvad du har brug for at kickstarte din regelmæssig menstruationscyklus.

Chasteberry kan være første skridt for helbredelse abort og infertilitet

Da progesteron spiller en afgørende rolle i udformningen og livsbevarende graviditet, kan chasteberry også være et første skridt før du prøver infertilitetsbehandlinger. Progesteron er nødvendig for at blive tykkere livmoderslimhinden, og hjælpe med luteal fase defekter — perioden mellem ægløsning og menstruation i løbet af en kvindes menstruationscyklus, som er typisk 10-17 dage lange. Når der er en utilstrækkelig luteal fase, kan det føre til problemer med undfangelse og abort. Som med enhver urt eller lægemiddel, er det bedst at tjekke med din læge før begynder et regime af tager chasteberry.

Chastrberry kan hjælpe med symptom overgangsalderen

Nogle undersøgelser har vist, at brugen af chasteberry ekstrakt kan også hjælpe med symptomer på perimenopause, overgangsalderen tidligt. Hormon balancering kvaliteter af chasteberry gør den ideel til modvirkning hedeture og andre symptomer. Det kan også kombineres med andre urter som sort cohosh eller dong quai for maksimal effekt.

Blomster af chasteberry anlægget er også menes at have en øget effekt på libido, som kan reduceres i overgangsalderen.

Andre sundhedsmæssige fordele

Chasteberry er ikke kun for kvinder. Det har også været brugt som et naturligt middel til at hjælpe balance hormoner i mænd. Det har en naturlig anti-androgen, der sænker testosteronniveauer og kan undertrykke fremkomsten af prostatakræft.

Chasteberry har også antioxidant egenskaber til at fjerne frie radikaler samt anti-inflammatoriske egenskaber. Det kan være effektiv for fordøjelsesproblemer, og kan være nyttige i at reducere samlede kolesterolniveau.

Bivirkninger af Chasteberry

Når chasteberry er taget i moderate mængder, der ikke kendte bivirkninger, men det ikke bør tages for mere end 6-8 måneder ad gangen. Overdosis kan forårsage hovedpine, svimmelhed, kvalme, maveproblemer, udslæt og kløe.

At tage chasteberry kan ikke anbefales hvis du er i behandling for enhver form for hormon relaterede tilstand, herunder at tage p-piller. Det anbefales at konsultere din sundhedspleje udbyder, før du tager chasteberry terapeutisk at udelukke enhver potentiel konflikt med en anden medicin, som du kan tage.

Fordi chasteberry kan påvirke ordningen dopamin i hjernen, bør folk tager dopamin-relaterede medicin, såsom visse antipsykotiske lægemidler og Parkinsons sygdom, medicin, undgå at bruge chasteberry.BuyChasteberry uddrag fra Apex biotek

Undersøgelse
Kontakt os
Adresse: Nr.6 Zhangba 4 Rd., Xi'an Hi-Tech Zone, Xi'an 710077, Kina.
Telefon: +86 (29) 8860 1330
Fax: +86(29) 8860 9131
E-mail:info@apex-bio.com
Hjem | Om os | Produkter & Service | Nyheder | Viden | Kvalitetskontrol | Kontakt os | Ambulant foretage en opringning | XML | vigtigste side