Apex Biotech Ltd

Produkter & Service

Knowledge
Hjem > Viden > Indhold

Djævelens klo rod pulver viden & baggrund

Source: | Updated: Jul 29, 2016

Hvad er Deviland #39; s klo?

Deviland #39; s klo er hjemmehørende i det østlige og sydlige Afrika, specifikt fundet i Namibia, Botswana, og mest fremtrædende i Sydafrika. Andre synonyme navn for denne urt i det engelske sprog indeholder "træ edderkoppen" og "grapple plante". Det gror godt i græsland og tendens til at dukke op langs vejsider og i områder, der er blevet ryddet af andre planter. Dens særprægede navn kommer fra dens ejendommelige udseende, refererer til den indre kapsel af den frugt, som opdeler åben i den ene ende. Dette tager på udseendet af to buede horn eller kløer. Rødderne af deviland #39; s klo er anvendt medicinsk, efter at de er hakket og lov til at tørre i solen i mindst 3 dage. Deviland #39; s klo er en af de bitreste af alle urter, gør en meget god fordøjelsesfremmende stimulerende.

Andre navne

Devils Claw, Deviland #39; s klo rod, Garra del Diablo, Grapple plante, Griffe du Diable, Harpagophyti Radix, Harpagophytum, Harpagophytum procumbens, Harpagophytum zeyheri, Racine de Griffe du Diable, Racine de Windhoek, Teufelskrallenwurzel, Uncaria procumbens, træ Spider.

Medicinske anvendelser og indikationer

Slidgigt

Flere undersøgelser viser, at tage deviland #39; s klo for 8 til 12 uger kan mindske smerter og forbedre fysisk funktion i mennesker med slidgigt. En 4-måneders undersøgelse af 122 mennesker med knæ og hofte slidgigt sammenlignet deviland #39; s klo og en førende europæiske medicin for smertelindring. Folk der tog deviland #39; s klo havde så meget smertelindring som de mennesker, der tog medicinen. Dem, der tog deviland #39; s klo havde færre bivirkninger og behov for færre smertestillende midler i hele undersøgelsen.

En analyse af 14 undersøgelser med deviland #39; s klo til at behandle gigt fandt, at højere kvalitet undersøgelser viste deviland #39; s klo kan lindre ledsmerter. Og en gennemgang af 12 undersøgelser ved hjælp af deviland #39; s klo til behandling af gigt eller lændesmerter, fandt at deviland #39; s klo var mindst moderat effektivt til gigt i rygsøjlen, hofte og knæ.

Ryg og nakkesmerter

Foreløbige beviser tyder på, at deviland #39; s klo kan hjælpe med at lindre nakke- og lændesmerter. I en lille undersøgelse af 63 personer med mild til moderat ryg, nakke eller skuldersmerter, tager en standardiseret ekstrakt af deviland #39; forudsat s klo for 4 uger moderat lindring af muskelsmerter. I en større undersøgelse af 197 mænd og kvinder med kroniske lændesmerter, dem, der tog deviland #39; sagde s klo hver dag i en måned de havde mindre smerter og behov for færre smertestillende midler end dem, der tog placebo.

En 54-ugers undersøgelse sammenlignede 38 personer, der tog deviland #39; s klo med 35 mennesker, der tog smerte reliever rofecoxib (Vioxx). For disse mennesker, deviland #39; s klo arbejdede samt Vioxx til at lindre smerter. Food and Drug Administration (FDA) tog Vioxx ud af markedet, fordi det øger risikoen for hjerteproblemer.

Andre anvendelser

Mange professionelle helsekosteksperter tyder på, at deviland #39; s klo kan hjælpe behandle mavebesvær, tab af appetit, hovedpine, allergi og feber. Topiske præparater af deviland #39; s klo anvendes også til huden til at helbrede sår, sår, bylder, og huden læsioner. Men der er ikke nogen endelige videnskabelige undersøgelser, der viser ved hjælp af deviland #39; s klo til at behandle disse betingelser er effektiv.

Dosering afDeviland #39; s Clow rod pulver

Hvis du bruger pulveriseret form af Djævelens klo Tilføj 1 spiseskefuld af det til din hest foder 2 gange om dagen. Dette kan øges til 2 spsk to gange om dagen, hvis det er nødvendigt. Djævelens klo bør gives til ikke længere end 1 uge.

Hvis du bruger cut root kog 1 spiseskefuld tørrede rod i 2 kopper vand i 10-15 minutter, lad afkøle og tilføje partiet til din hest affodre.

Brug Djævelens klo i en dosis på 1 spiseskefuld to gange om dagen og hvis nødvendigt kan øges til 2 spsk to gange om dagen. Det bør ikke gives på denne sats for mere end én (1) uge.


Nogle mulige bivirkninger og sikkerhed når du tager Deviland #39; s Clow relaterede supplement.

Djævelens klo er muligvis sikkert for de fleste voksne når det tages gennem munden i passende doser for et år. Den mest almindelige bivirkning er diarré. Omkring 8% af deltagerne i en forskning undersøgelse udviklet diarré. Andre mulige bivirkninger omfatter kvalme, opkastning, mavesmerter, hovedpine, ringen for ørerne, manglende ædelyst og tab af smag. Det kan også forårsage allergiske hudreaktioner, menstruations problemer og ændringer i blodtrykket.

Dog ikke nok viden om sikkerhed ved hjælp af Djævelens klo langsigtede eller anvende det på huden.

Referencer:http://www.herbs2000.com/Herbs/herbs_devils_claw.htm

https://MedlinePlus.gov/druginfo/Natural/984.html

http://Umm.edu/Health/Medical/altmed/Herb/Devils-Claw
Køb Deviland #39; s klo pulver:http://www.apexnature.com/Devils-Claw-Powder

Undersøgelse
Kontakt os
Adresse: Nr.6 Zhangba 4 Rd., Xi'an Hi-Tech Zone, Xi'an 710077, Kina.
Telefon: +86 (29) 8860 1330
Fax: +86(29) 8860 9131
E-mail:info@apex-bio.com
Hjem | Om os | Produkter & Service | Nyheder | Viden | Kvalitetskontrol | Kontakt os | Ambulant foretage en opringning | XML | vigtigste side